Alege pachetul care ti se potriveste

 • Sedinta Foto
  LEI800 Acasa
  • Aparat Foto Profesional;
  • Editare;
  • Fotografii nelimitat.
 • Sedinta Foto
  LEI1000 Biserica, Starea Civila
  • Aparat Foto Profesional;
  • Editare;
  • Fotografii nelimitat.
 • Sedinta Foto
  LEI1000 Restaurant
  • Aparat Foto Profesional;
  • Editare;
  • Fotografii nelimitat.

Pentru zile nastere, evenimente copii – 100 lei/ora

Nu oricine detine un aparat foto poate da viata unor fotografii grozave pentru ca in acest sens este nevoie de o vasta experienta asa ca pune in valoare cele mai frumoase momente din viata ta cu ajutorul Party Starters care dispune de tehnologia necesara pentru a capta cadrele potrivite. Bineinteles, nu doar experienta e cea care face diferenta, ci e nevoie si de un aparat foto profesional care sa incorporeze functiile care chiar pot pune in valoare un moment. Acesta e chiar unul dintre detaliile cu care Party Starters se deosebeste, prin faptul ca foloseste aparatura potrivita care face diferenta la orice eveniment.

Servicii Foto Nunta, Botez si Evenimente

Sunt oferite servicii foto pentru nunta si botez, acestea fiind doua dintre cele mai importante evenimente din viata noastra si, bineinteles, trebuie imortalizate. In cadrul oricarei nunti e nevoie de prezenta unui fotograf care sa surprinda orice moment cheie, iar folosirea dronei poate fi un mare bonus prin care evenimentul sa fie vazut si imortalizat de sus. Fie ca ai nevoie de poze pentru nunta, fie de poze pentru botez, pentru servicii foto profesionale pentru evenimente acesta e locul potrivit.

Nu e suficienta doar aparatura profesionala, ci bineinteles, conteaza cel care o foloseste pentru a sti cum se utilizeaza fiecare functie a dispozitivului. In acest sens e nevoie de o vasta experienta, motiv pentru care un fotograf pentru nunta si botez poate surprinde cadrele grozave care sa se potriveasca cu imaginea generala aleasa pentru eveniment. Oricine are diferite asteptari de la un eveniment important pe care il organizeaza, iar pretul serviciilor foto nu ar trebui sa fie un criteriu dupa care acestea sa fie alese. Totusi, pentru fotografie de nunta sau fotografie de botez nimeni nu trebuie sa faca important efort financiar la Party Starters. Nunta, botez, majorate, aniversari, petreceri corporate si nu numai, aici ai ocazia de a surprinde cadrele deosebite.

Poze pentru Nunta, Botez si Evenimente

In plus, aici se ofera servicii complete, ceea ce presupune ca specialistii se ocupa inclusiv de editare fotografii. Asadar, acestia dispun de experienta necesara si de aparatura potrivita pentru a da viata unor imagini grozave, dar intotdeauna e nevoie de mici retusuri pe calculator. E important ca acestea sa fie efectuate de catre un fotograf profesionist, eventual cel care a participat la eveniment, pentru ca totul sa iasa perfect. Pentru mai putine griji, se asigura si fotografii nelimitate, astfel incat intotdeauna sa fie cineva prezent la eveniment pregatit sa capteze momentele speciale.