Alege pachetul care ti se potriveste

 • Pachet 8 ORE
  LEI2200 Eveniment
  • Fotografii nelimitate;
  • Magneti pentru poze;
  • Templateuri personalizate;
  • Fundal foto paiete;
  • Accesorii haioase;
  • Guest Book;
  • Stick USB cu pozele de la eveniment;
  • Asistenta pe durata evenimentului.

Daca iti doresti ca evenimentul pe care il organizezi sa se bucure de un real succes, atunci Party Starters are cheia: Oglinda Magica. Niciodata nu a fost atat de simplu sa implici invitatii si sa ii apropii, solutia fiind cat se poate de eficienta. Cu siguranta, unii s-au plictisit de ringul de dans, altii nu mai vor sa stea la bar, astfel ca au nevoie de o alta modalitate prin care sa se distreze, iar nimic nu se compara cu niste fotografii haioase alaturi de alti invitati. Asadar, nu are cum sa lipseasca oglinda magica pentru nunta si botez intrucat aceasta ii va implica atat pe adulti, cat si pe cei mici, toata lumea dorindu-si sa ramana cu o amintire.

Inchiriere Cabina Foto Nunta si Botez

O oglinda pentru nunta cu care sa faci poze este exact ceea ce ai nevoie pentru a aduce mai multa diversitate, iar Party Starters foloseste cea mai buna aparatura. Sunt oferite doua cabine, una de dimensiuni mai mari si una ceva mai mica, pentru a acoperi nevoile tuturor si oricine sa se orienteze direct catre optiunea care se potriveste cel mai bine. Se pot efectua inclusiv poze si filmari cu drone la cea mai buna calitate, acestea din urma fiind la rezolutie 4K. Te poti interesa de pretul oglinzii magice pentru nunta, insa acesta este modic in comparatie cu avantajele aduse la orice eveniment.

In plus, pe aceasta cale se poate rezolva si problema marturiilor pentru ca nimic nu aduce mai bine aminte de evenimentul organizat, ca o fotografie haioasa, iar inchirierea unei cabine foto pentru nunta si botez este numai buna. Bineinteles, in cadrul oricarui eveniment se doreste respectarea unei anumite teme, iar o cabina foto in Ilfov sau Bucuresti este ideala datorita faptului ca se poate adapta la orice context.

Aceasta se poate integra cu usurinta in spatiul oricarei sali, eventual intr-un loc ferit pentru ca invitatii sa se poata distra in voie. Totodata, se personalizeaza si colajele, pachetele cuprind fel si fel de accesorii, dar si fundalul se alege dupa bunul plac. Mai ramane sa te interesezi de cabina foto nunta si pret, dar acesta oricum este minim pentru distractia pe care o aduce.

Inchiriere Photo Booth pentru Nunta si Botez

Pentru orice eveniment e nevoie de diversitate, iar un photo booth pentru nunta si botez este potrivit pentru ca poate scoate invitatii din monotonie. Fotografiile efectuate sunt printate pe loc si oferite invitatilor, dar acestea pot fi si incarcate automat pe Facebook de unde sa fie distribuite mai departe. Pozele sunt si magnetice, motiv pentru care pot fi pastrate la loc de cinste alaturi de altele care sa aminteasca de cele mai frumoase momente. Alegerea marturiilor potrivite nu a fost niciodata mai simpla ca pana acum, astfel ca un photo booth in Bucuresti si Ilfov poate fi o aditie grozava evenimentului tau. Nu sunt impuse limite cu privire la distractie, iar photo booth-ul chiar poate sa implice toti invitatii, cu mic cu mare, fiecare dintre acestia pot trece pe la stand pentru a-si face cele mai hazlii poze. Mai mult, aceasta este o ocazie prin care toata lumea se poate destinde si da frau liber imaginatiei. Astfel, un photo booth pentru nuntile din Bucuresti asigura distractia pe care si-o doresc toti organizatorii, iar Party Starters propune cele mai bune conditii in acest sens!