Alege pachetul care ti se potriveste

 • Pachet Drona 1
  LEI400 Eveniment
  • Poze 4K
 • Pachet Drona 2
  LEI400 Eveniment
  • Filmare 4K - 25 de minute
 • Pachet Drona 3
  LEI600 Eveniment
  • Poze 4K si Filmare 4K: 25 de minute

Drona este jucaria cu care putem da viata celor mai grozave cadre. Aceste dispozitive se folosesc pentru nenumarate evenimente, in special nunti si botezuri. Astfel, daca iti doresti ca ceremonia pe care o organizezi sa fie cu adevarat special atunci, cu siguranta, Party Starters este locul potrivit in acest sens. Dronele folosite sunt de ultima generatie, astfel ca permit captarea unor imagini si filmari de cea mai buna calitate, rezolutia fiind 4K.

Filmari 4K cu Drona la Nunti, Botezuri si Evenimente

Atunci cand trebuie sa organizezi un eveniment si nu stii cum poti sa faci ca acesta sa fie o adevarata reusita, ai toate sansele sa te bucuri de succes daca alegi filmari cu drone. Asadar, cu orice filmare 4K cu drone atragi atentia tuturor invitatilor si fiecare dintre acestia isi vor dori sa urmareasca videoclipurile in cel mai scurt timp.

In acest sens experienta Party Starters face diferenta pentru ca nu oricine detine o drona se poate ocupa de filmari Ultra HD pentru nunta si botez. Specialistii stiu ca opereaza aparatura de calitate care are capacitatea de a transforma fiecare videoclip intr-unul cu adevarat special, fapt ideal intrucat oricine isi doreste ca evenimentul sau sa ramana intiparit in mintea tuturor. Viziunea poate transforma orice banala filmare de la nunta cu drona intr-o adevarata capodopera care prezinta povestea unui eveniment de vis. In plus, si o filmare la botez cu drone e o modalitate potrivita prin care cel mic isi va aduce aminte peste ani si ani de primul mare eveniment la care a participat vreodata.

Poze 4K cu Drona

Specialistii Party Starters nu doar ca dau tonul oricarei petreceri, dar asigura si cele mai bune conditii in acest sens. Bineinteles, nu exista un eveniment care sa nu merite imortalizat, iar nimic nu se compara cu poze 4K cu drone. Cu siguranta, iti doresti o fotografie care sa includa toti invitatii, eventual care sa surprinda si sa puna in valoare cadrul feeric in care are loc evenimentul, iar pozele cu dronele sunt cea mai buna reteta. Acestea se dovedesc a fi ideale in cadrul tuturor evenimentelor, motiv pentru care cererea pentru poze cu drone pentru nunta si botez a crescut considerabil, fiind multi cei care isi doresc sa vada lumea de sus.